Voor de tweede belangrijke wedstrijd van de play-dows kiest trainer Tom Van Imschoot voor dezelfde elf als die op de eerste speeldag een 0:5 zege boekte tegen Cercle Brugge.

Lommel United kijkt na vijf minuten al tegen een vroege achterstand aan, Tabekou zet zich door op de rechterflank en diens voorzet/schot wordt door Wouter Corstjens in eigen doel gedevieerd.

Daarna gaan de bezoekers op dit elan verder, na een dribbelactie besluit Storm op doelman Jesse Bertrams. In de herneming verzuimen zowel Tabekou als Kostovski om de 0:2 aan te tekenen.

Hetzelfde tweetal zorgt even daarna voor nieuwe dreiging, Storm zet zich door op delinkerflank en diens voorzet wordt door Kostovski naast het Lommelse doel getikt.

Op het kwartier komt er echter de Lommelse gelijkmaker. Na een hoekschop blijft Bart Goosssens goed hangen om een perfecte voorzet op het hoofd van Wouter Corstjens te schilderen. Met een rake kopslag verschalkt de centrale verdediger de Leuvense doelman Henkinet, 1:1.

Door deze gelijkmaker komt Lommel United meer in de wedstrijd wat resulteert in een lage schuiver van Wouter Scheelen die naast het bezoekende doel gaat.

Na de koffie neemt Lommel United een vliegende start. Timo Cauwenberg zet zich door op de linkerflank en dienst voorzet wordt door Christophe Berjens voorbij Henkinet gekopt, 2:1.

OHL reageert met een vrije trap van de ingevallen Azevedo in het zijnet. Ook de thuisploeg dreigt met een schot van Christophe Bertjens, na aangeven van Melvin Platje, op Henkinet.
Daarna kopt Casagolda kopt tien minuten voor tijd over het Lommelse doel.

In een zenuwslopende slotfase houdt Lommel United stand tegen OHL.

Door deze 2:1 overwinning komt Lommel United terug tot op 1 punt van de Leuvenaars. Volgende zaterdag volgt de volgende belangrijke opdracht, uit bij AFC Tubize.

Supporters op post!